В одеському ботсаду відбудеться скрипковий концерт “Казки віденського лісу”

Хочете почути, як природа оживає у музиці і перенестися у чарівний світ Віденського лісу, сповнений життям, феєрій та мелодій? Відчуйте магію мистецтва і природи разом із нами! У цей вечір для вас будуть грати лауреатки численних міжнародних конкурсів чарівні Наталя Мазепа (скрипка), артистка Національного одеського філармонійного оркестру Анна Кравченко (скрипка) та композитор, викладач ОДМЛ ім. проф. П.С. Столярського Марія Ковальова (фортепіано).

Серед рослин для вас зазвучать шедеври австрійської музики – твори: Й.Гайдна, В.А.Моцарта, Й.Штрауса, Й.Брамса, Ф.Шуберта, Ф.Крайслєра та приємні музичні сюрпризи. Приходьте, щоб поринути в красу та натхнення. Ми чекаємо на вас у самому чарівному місці Одеси, де живуть природа і мистецтво, а все живе – живе і дихає. Нагадуємо, що музичний арт-еко-проект LIVE AT BOTANIC – МУЗИКА ДЛЯ ЛЮДЕЙ ТА РОСЛИН є благодійним та спрямований на підтримку людей, рослин та БотСаду після обстрілу росією.

Вхід за попередньою реєстрацією – донейшн від 250 грн, в день події від 350, діти до 7 років та пенсіонери – 50%
Також квиток на концерт ви можете отримати в обмін на допомогу, долучившись особисто на пару годин до догляду за рослинами і територією ботсаду.
Волонтерство у ботанічному саду, це – зустріч з унікальними талановитими фахівцями, спілкування і фізична активність в затишному місці.
Квиток до Ботанічного саду входить у вартість бронювання.
Забронювати місце +38(067) 418 10 72 або реєструйтеся за посиланням і ми вам передзвонимо https://bio.link/fromcats

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56