В Одеському театрі ляльок запрошують на прем’єру – “Пригоди Івасика-Телесика”

В Одеському академічному театрі ляльок відбудеться прем’єра дитячої вистави “Котилася торба або Пригоди Івасика-Телесика” у постановці кращого українського майстра театру маріонеток Михайла Яремчука. Вистава створена на древньому, глибокому шарі українського фольклору. У ній є уявлення наших предків про те, як виник світ: «Коли не було з нащада світу, то там було синє море, а серед моря явір зелений, на явороньку три голубоньки радоньку радять як світ сновати».

Вистава в стилістиці класичного театру маріонеток за мотивами українських народних казок та творів українського фольклору, в яких відображено уявлення наших прабатьків про створення Світу. Весела гра з філософським підтекстом. Жили дід і баба. Дітей у них не було. Баба попрохала діда щоб той витесав з дерева дитинку, яку вона змогла б колисати.

Дід витесав, аж та дитина ожила і перетворилася на хлопчика. Назвали вони його Івасиком-Телесиком. Став хлопчик рибалити та рибою діда й бабу годувати. Аж якось про хлопчика довідалася змія та захотіла викрасти його…

9 та 29 липня об 11:00.
Вистава для для дітей та дорослих
Квитки онлайн ще в продажу: http://www.teatr-kukol.od.ua/tiket
Вартість квитка 150 гривень. Квитки також можна придбати перед початком вистави (каса працює з 10:00).

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56