В Реформатській церкви Одеси відбудеться концерт камерної музики філармонійного оркестру

Одеситів та гостей міста запрошують відвідати концерт популярного проекту камерної музики від Національного одеського філармонійного оркестру! Перший концерт цієї серії відбудеться 2 березня о 16:00 у Євангельській Реформатській Пресвітеріанській Церкві (вул. Пастера, 62).

Камерна музика відрізняється особливою теплою атмосферою, вона спрямована до внутрішнього світу особистості та має великі можливості для передачі ліричних емоцій і найтонших градацій душевного стану людини.

Магічна краса храму з його унікальними вітражами, через які розливаються промені сонця стануть прекрасним естетичним доповненням до чарівного звучання музичної програми концерту!

Програма концерту, підібрана ретельно та з особливим натхненням включає неймовірної милозвучності твори

ФРЕСКОБАЛЬДІ (1583-1643),
ВІВАЛЬДІ (1678-1714),
САРАСАТЕ (1844-1908),
ГОДАРА (1849-1895).

Солісти — яскраві та майстерні артисти оркестру:
ГАННА КРАВЧЕНКО (скрипка) та
ВАЛЕРІЙ КАЗАКОВ (віолончель)
та Камерний оркестр Національного одеського філармонійного оркестру.

ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ КОНЦЕРТ?
Ми повинні дбати про себе, особливо зараз, під час війни. Музика – чудовий засіб для профілактики пригнічення й апатії, навіть для боротьби з депресією.
Музика — це потужний інструмент роботи з емоційним станом, а розширювати та доповнювати систему будь-якої можливої самодопомоги зараз дуже на часі.
Музика допомагає нам створити певний настрій, навіть вплинути на нашу продуктивність, це підтверджують численні дослідження.
Завдання кожного українця робити все можливе, аби допомогти собі наповнити внутрішні резерви приємного, радісного, красивого, — усього, що допомагає відчувати себе краще. Музика — один із способів.
Музика — це не лише переключення та відпочинок, які усім дуже потрібні, це також і терапія мистецтвом.
Музика має дивовижну здатність впливати безпосередньо на нашу лімбічну систему. Кризові життєві періоди допомагає проживати музика, що їм резонує, і та, що активізує бажаний настрій.

Квитки за посиланням від 150 грн – https://concert.ua/uk/booking/koncert-kamernoyi-muziki/

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56