В росії урочисто відкрили черговий пам’ятник Сталіну

Учора у Волгограді 1 лютого урочисто відкрили пам’ятник диктатору та вбивці мільйонів людей Йосипу Сталіну. На урочистій церемонії виступили високопосадовці та регіональні депутати. Там із гордістю зазначили, що Волгоград колись 36 років носив ім’я Сталінград.

Також зазначили, що бути керівником масштабних військових дій – відповідальна діяльність і тоді, і зараз, намагаючись уже порівняти путіна та Сталіна. Пам’ятник відкрили біля музею «Сталінградська битва». Поруч знаходиться меморіал жертв політичних репресій. На церемонії ряжені красноармійці позували для фотосесій з радісними місцевими жителями.

У Росії зростає культ особистості та вождизм, рабське підпорядкування державі. Навіть у СРСР засудили культ особистості Сталіна та його наслідки, жахнувшись убивством мільйонів людей у 1930-х роках. НКВС, “розстрільні трійки”, пошук ворогів народу, доноси, табори у Сибіру, Голодомор – все це знову хочуть повернути до росії. Путін не зміг наповнити життя росіян реальними покращеннями, смислами та вірою в успішне майбутнє, тому диктатура дістає з шафи скелети перемог і змушує вірити та поклонятися кривавому минулому.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56