Відома породілля з Маріуполя тепер працює на окупантів (відео)

Породілля з Маріуполя Маріанна Вишемирська, чиє фото облетіло всі друковані видання світу після бомбардування пологового будинку, знову з’явилася в пресі. Цього разу окупанти розповсюдили відео, як вона веде репортаж для свого блогу про нібито чудове життя у розбомбленому місті під час окупації рашистами.

Зокрема Маріанна відвідала один клас у маріупольській школі, що вціліла, де сама роздала повітряні кульки кольорів російського прапора. Всі ці пропагандистські матеріали спрямовані на перекручування і приховування факто того, який насправді жах у Маріуполі. Все це ширма для внутрішньої брехні російським глядачам.

Швидше за все, окупанти тримають дитину дівчини у заручниках та використовують у своїх цілях для пропаганди. Також не варто виключати фактор психологічної обробки – на озброєнні в окупантів перебувають сильні психологи НЛП, здатні перекрутити реальність на 180 градусів. Вони створюють фашистську реальність ненависті до всього світу, в якій вбивства мирних громадян та руйнування мирних міст подають як “визволення” і потім ретранслюють через ЗМІ. За 20 років російські ЗМІ пропагандою остаточно зазомбували російських громадян, перетворивши їх на бездушних рабів.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56