Віка Циганова зомбує росіян піснями про героїзацію вбивць із ПВК “Вагнер”

Відома російська співачка і путіністка Віка Циганова стала яскравим представником культурного пропагандистського фронту, який розпалює війну. Віка Циганова отримала замовлення на написання пісень, вихваляючих і героїзуючих мародерів, вбивць і ґвалтівників із ПВК “Вагнер”, що належить “кухарю путіна” бізнесмену Євгену Пригожину. До речі, сам Пригожин у 80-х роках був ув’язненим за низкою звинувачень – грабежі, розбій, крадіжка, шахрайство. А зараз у ПВК “Вагнер” набирають із російських в’язниць десятки тисяч рецидивістів.

У кліпі, випущеному два тижні тому, Циганова виступає перед величезною залою, яка хором підспівує нікому невідому пісню про ПВК “Вагнер”. Немає жодних сумнівів, що натовп зібрали за гроші виключно заради зйомки масштабного відео, яке потім використовуватиметься у пропаганді. Організований “патріотичний спектакль” повинен спонукати росіян повірити в правоту злочинної війни путіна і потім записатися на війну як гарматне м’ясо.

 
В останньому відео, для заставки використовувалася “кривава кувалда”, якою стратили на відео одного із екс-ув’язнених ЧВК “Вагнер”. Перед цим найманець-зек здався в український полон, а згодом був обмінений на українського військовополоненого. Російські відморозки не пробачили своєму здачу в полон і публічно стратили його кувалдою. По закінченні війни та зміни режиму в Росії на Віку Циганову чекає суд і тривале тюремне ув’язнення (КК РФ Стаття 354. Публічні заклики до розв’язання агресивної війни).
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56