Як одеські відьми мстять рашистам та доводять їх до божевілля

Темне чаклунство чи ефект «ноцебо» як правильно проклинати росіян

Журналіст Дмитро Жогов більше двох місяців пропрацював у спільноті українських відьом, які не дурять довірливих співвітчизників, не лікують приворотом і не «викочують яйцем», але хвацько ведуть інформаційну війну з росією. Він розповість, як це знаходиться в самому серці відьомського шабашу.

Ласкаво просимо до нашого колективу відьом!

Все як на роботі у ЗМІ. Вранці встав, попив кави і викладаю новини з усього світу. “Сиджу на стрічці”, як кажуть працівники ЗМІ.Спершу даю новини про магію, відьом, чаклунство з усього світу.

Наприклад:

В ООН глибоко стривожені вбивствами чаклунів в Африці.

У США виправдали відьом страчених у Салемі.

Вирубують ліси, де проводяться обряди вуду. Жерці обіцяють проклясти винних.

Новин про чаклунство вистачає. В одній країні прем’єр-міністра заарештували за те, що намагався на Президента навести порчу, в іншій скандал, партія на виборах використала магію вуду.

Завжди дивуюся наскільки людство простодушно вірить у всю цю середньовічну нісенітницю.

Потім пишу оголошення.

Увага! Попереджаю, що сьогодні о 24 00 із групи будуть видалені всі неактивні її учасники!

Почуваюся бюрократом.

Та ще трохи боязко. Ви знаєте, що таке українська відьма у гніві? Вона весь день працювала, морочилася   з дітьми, готувала і прала, бігала в бомбосховища, потім вимкнули світло, жарко так що озвіріти можна і тут вона побачила, що її видалили з групи? Ви знаєте, що мені доведеться вислухати?

Потім треба розібратися з відьмою, яка пише: «Я не хочу нікого вбивати за гроші! Я жадаю помсти за загиблих дітей у Києві! А ви тролите якусь тітку “В контакті”. Я йду.

Починаєш пояснювати, що чаклунство так не діє за помахом рук! Р-раз і всі орки померли! Треба знати, де вони живуть. Вийти з ними на зв’язок: Потрібно навчиться правильно говорити з жертвами. Потім гадаю: Ох! Чого я несу! Я ж скептик! Я ж сміявся з усіх цих шарлатанів.

Зараз я розповім, як, став адміном у відьом.

Але спершу я маю зробити заяву! Я не вірю в чаклунство! Мене дратують ворожки та ворожки, які пасуться у ЗМІ. Чи вдарить Путін атомною бомбою? Чи вибухне Запорізька АЕС? Чи захоплять Часов Яр? Зараз ясновидиця Ельвіра розкладе карти ТАРО і все стане зрозумілим.

Тьху на них! Але до цих жінок у групі я відчув пошану і став розуміти їхню позицію.

Але почну з 2005 року. З ярмарку! Там я зустрів першу українську відьму!

 

Матінка Коза та розбиті горщики, які не склеїти

Яскравий, спекотний день! На мене обрушився Сорочинський ярмарок. Це було давно. Здається, в іншому житті.

Гуркіт барабанів, у які б’є парубок у червоній свитці! Сміх! Каруселі! Музика! Пилікає скрипка.

Тут скачуть Чорт із потішним Дияконом! А тут Солоха з гостроносим Гоголем насіння лускає, свині верещать, бики мукають, гуси гогочуть. Депутат Мороз у вишиванці ходить. Пам’ятаєте, чи була така Соціалістична партія? Щось таке давнє, як Вій.

І посеред ярмарку дівчина за гончарним колом, волосся синювато-чорне, вишиванка з засмаглого плеча сповзла. Міцними ногами обертає гончарне коло. Гляне, а очі глибокі, чорні. Горщики ліпить і відразу на сонці сушить.

І вже черга стоїть. Покупці грошима трясуть. Вона сміється.

Вона студентка була. У Львівській Академії Мистецтв навчалася. Я тоді в неї інтерв’ю брав. Про горщики щось питав. Дурниці якісь.

Я її запам’ятав. А ось як звуть, забув.

І ось зараз. Я беру інтерв’ю у відьми провідної групи у фейсбуці та «В контакті»! Вони займаються тим, що залякують росіян вводять їх у стан розпачу, жаху, паніки та покірності. І Росіяни готові віддати все, що в них є, або зробити все, що накажуть.

Я натрапив на їхню групу у фейсбуці випадково. Я зацікавився. І хотів взяти інтерв’ю у тих, хто заснував групу. Подумав спочатку це наше СБУ. Виявилася громадянська ініціатива.

Розмовляю анонімно. У скайпі жінка в масці кози з пап’є-маше. З такими масками ходять колядувати.

Жогов: – Ви отримуєте із цього прибуток?

– А ми з вами знайомі, каже жінка в масці Кози з Вертепа, – Пам’ятаєте Сорочинський Ярмарок? Я там горщики ліпила.

Ой леле! Я дивлюсь у прорізі очей маски Кози. Багато років минуло. Я ж товстий і лисий став. А вона мене впізнала. Мене захлеснула хвиля туги за мирними часами.

– А я в окупації була. Чорні глибокі очі, не блимаючи дивляться на мене. Я відчуваю її лють та біль,

– Колишнє життя це розбитий горщик. Його вже не склеїти, продовжує Матінка Коза (так вона попросила до неї звертатися)- Але можна й там побити горщики. Повернути їм наш біль.

Жогов: І все ж таки ви берете зі своїх клієнтів гроші?

Матінка Коза: Ми їх називаємо Жертви чи Прокляті. Деякі з них згодом молять про те, щоб ми взяли гроші. І так, ми беремо. Але не факт, що ми не доводимо справу до кінця. Залежить все від жертви. Якщо вона щиро покаялася і зареклася, не шкодити Україні ні словом, ні ділом, то її можна пощадити. Частина грошей іде на ЗСУ. Частина за власні потреби.

Жогов: – Ви не показуєте своїх осіб і дотримуєтеся анонімності? Чому? Ви займаєтеся чимось незаконним?

Матінка Коза: Ще з 1831 року під час великої епідемії холери в Галичині спалювали жінок, яких вважали відьмами та винуватцями епідемії. Наприклад, лише у селі Нагуєвичах на багаття відправили шістьох людей. Було й пізніше полювання на відьом в Україні. Звичайно не такою мірою, як це було в Європі в Середньовіччі. Але історія як комета Галлея повторюється. У кожного віку своє Середньовіччя. І цього тижня на Хмельниччині селяни намагалися вбити відьму. Тобто і зараз бути відкритою відьмою не дуже здорово. Подруги замучають проханнями погадати на кавовій гущі, а кожен свій «чих» пояснюватимуть тим, що я на неї «не так подивилася». До речі, ви ж не вірите у все це? У заклинання. У псування? Чи не хочете побути адміном у нашій групі? Побачити всю кухню. Звичайно дотримуватися конфіденційності.

– Я згоден.

Така цікава пропозиція! Будь-який журналіст за неї бі схопився.

Шарлатанки чи відьми? Темні заклинання

«Сьогодні вранці прокинулась зі сльозами в очах, хоча зараз у відпустці і все добре. Потім прочитала новини… З сьогоднішнього дня – я з вами. Рішення прийнято. Хай прощає Господь, але як інакше з нелюдями»

Олена. 8 липня. 2024 року

Це рішення опубліковано у закритій групі ПРОКЛЯТТЯ ВУДУ українсько-гаїтянське темне чаклунство

У групі близько 30 жінок. Більше половини одеситки. Мені не можна розповідати про них, але я хочу сказати, що деяких з них ви бачили по телевізору. Тобто вони є відомими особами.

У групі триває цілодобова робота. Це схоже на бойовий підрозділ. Школу молодого бійця. Тут навчають не лише заклинання. Але розрізняти психотипи людей. Навчаються контактувати із цими людьми. Позначають їх слабкості та ступінь навіюваності.

У групі я викладаю матеріали які мені дають. Поводжуся з відьмами ввічливо та коректно. І стежу за їхнім навчанням. Я читаю темні ритуали, які використовують відьми і мені цікаво і трохи не по собі.

Спочатку відьми знайомляться з одним із убивць військовослужбовцем Андрієм Павловим, він убивав людей у ​​Бучі. Уважно вивчають місто, де вбивця мешкає.

«Дивимось на фотографію уважно. Він із дружиною в гаражі брата. Їсть курячу ніжку,- пишут наставниці,-

Дивіться на неї так, щоб вона стала об’ємною. Немов ви стоїте поряд невидимкою. Навіть відчуваєте запах курки, яку він тримає у руці

Ми Три Матері вимовляємо страшне закляття (Три Матері – це засновниці групи)

Vagina dentata.

Ви нічого не кажете, лише намагаєтеся передати дружині вбивці, дружині ґвалтівника ваші хвороби, ваш страх, ваш біль.

Вона знала. Вона заохочувала. Вона копалась у награбленому. Усі хвороби поєднуються в одну.

Vagina dentata ще називається дермоїдною кістою. Коли у жінки в матці виростає волосся та зуби. Нехай усередині цієї самки орка наше прокляття росте. Нехай клацає зубами.

Розчиняйте її зображення поглядом як кислотою»

Це і є темне чаклунство.

Ведуть групу три жінки моя знайома Матінка Коза, Мати Випь та Maman Luka Bubu. Я продовжував розмови зі своєю давньою знайомою.

Жогов: – Як тільки я зайшов у групу, подумалося, що тут збираються жінки, які з якихось причин не змогли реалізуватися як волонтерки або як медики «на передку» і вирішили мститися росіянам збираючись у гурток і посилаючи їм прокляття. І задовольнятися цим. Але результат цього практично нульовий.

Матінка Коза: Ви не вірите у чаклунство, так? Давайте справді відкинемо його убік. Вам колись дзвонили колектори?

– Так, з приводу мого сусіда. Вимагали, щоби я його знайшов!

– І вам хотілося його придушити тому що він сказав, що ви його поручитель?

– Т-так.

– Насправді нічого він їм такого не казав. Це вони вигадали. Для колектора важливо розпалити у вас злість та обурення з приводу сусіда. Змусити вас співпрацювати із ними. Колектори чудово з цим справляються. Так діємо і ми. У жертви в соціальних мережах одразу виписуємо всіх родичів та знайомих. Після першого прокляття…

– Це там де зуби у матці виростають?

– Не обов’язково, є ще страшніше заклинання. Жертва з переляку може видалити свій профіль. І тут ми її починаємо обробляти через родичів та знайомих. Ви не уявляєте, як охоче росіяни «здають» своїх родичів та друзів. Повідомляють їхню електронну адресу, де і як жертви живуть. Аби їх не чіпали.

І коли ми всі про них знаємо, то й різнобічно можемо впливати.

Тепер про прокльони. Ви знаєте, що таке ефект плацебо? Це медична пігулка-пустушка. Лікар дає її і каже: Це нові експериментальні ліки. Воно вам має допомогти. Пацієнт випиває і о, диво! Це допомагає.  Людина сама в себе повірила і переконала себе що одужує.

А є ефект ноцебо. Плацебо, навпаки. Якщо людині сказати, що вона смертельно хвора, вона відчуватиме симптоми вигаданої хвороби. І навіть може вмерти.

Тобто все, що ми робимо, пояснюється з наукової точки зору, Це ефект ноцебо говорять вчені. Окей. Ноцебо так ноцебо. Головне повідомити жертву, що вона зазнала прокляття.

Жогов: – У чому ваша відмінність від шахраїв? Від зеків які дзвонять пенсіонеркам із СІЗО та кажуть: бабуся допоможи я збив людину!

Матінка Коза (сміється): Ми відьми. Я хочу розповісти про те, як ми набираємо до групи. Здебільшого у групі одеситки. І незвичайні одеситки. Я одразу їм говорю: Хочете я про Вас розповім? Ви ж, напевно, пам’ятаєте, коли ви злилися і раптом лопалися лампочки? Таке було два чи три рази у житті. А згадайте, коли ви дивилися на телефон і знали, що він ось-ось задзвонить. Було? Чи вашу улюблену пісню грали по радіо чи телевізору начебто за вашим бажанням? Адже теж було? І вчені тут нічого про цей феномен придумати не можуть.

А ми приймаємо жінок та навчаємо їх. Ти хочеш помсти? Ти хочеш справедливості? І якщо їх немає у твоєму світі, то ти готова увійти у світ…Ноцебо?

Жогов: Ви сказали, що ваша організація потребує грошей. Ви чули, що тому, хто виявить екстрасенсорні здібності, американський фонд заплатить мільйон? І охочих немає! Як ви вважаєте чому?

Матінка Коза: Це Фонд Джеймса Ренді. Я дуже хотіла б мільйон доларів. Але для цього мені треба з Сибіру виманити дружину окупанта привезти її до США і довести шановним ученим, що її пиздецома є наслідки нашого «ноцебо». На жаль, це неможливо.

Що каже закон?

А чи можливе якесь покарання за подібну діяльність чи ні? Я запитав у адвоката та правозахисника Юрія Канікаєва.

Ю.К: -У їхніх діях можна побачити шахрайство та здирство, міркував юрист, його ситуація явно забавляла, – але фактично воно відбувається на території Росії. Для того, щоб притягнути цих прекрасних дам, які займаються такою доброю справою через Інтернет,  Росія має встановити їхні особи та дати запит до України, щоб їх притягнути до кримінальної відповідальності. Договір про правову допомогу між Росією та Україною давно розірвано. Крім того, подібні дії можуть підпадати під цивільний опір або партизанське опір. Жінки опираються агресору та його прихильникам. Це те саме ІПСО. Спрямована до Росії інформаційно-психологічна спеціальна операція.

НОЦЕБО у дії. Так, вона може померти. Але жалю ніякого немає.

Треба сказати, що у групі практично не було лайки. Усі готувалися до Полювання. Це перший вихід молодих відьом «на нуль». Тобто в російські соціальні мережі з метою знайти та обробити жертву. Жертва відбиралася ретельно. У полюванні бере участь тринадцять відьом. Відпрацювання взаємодії між собою. Відпрацювання поведінки жертви. Поступове доведення її до істеричного стану. До речі відьмам, які довели свою жертву до смерті, покладено відмітний значок. (фото) Плани зруйнували блекаути. Працювати стало практично неможливо. Тільки ті відьми, які перебувають за кордоном, могли продовжувати повноцінно діяти. А тепер трохи про жертву.

Живе на росії, у маленькому містечку Якутськ така собі літня дама трохи схожа на Лаврова. З кінським, похмурим обличчям. Себе вона позиціонує як місцева письменниця, і навіть збирачка фольклору. Веде дитячий гурток у Якутську, в якому вчить дітей…ненавидіти українців та рептилоїдів. Тупу злість, невігластво, агресію вона дбайливо культивує у дитячих мізках.

Їй надсилається лякаюче відео. Штучний інтелект уже взято одеськими відьмами на озброєння та випробувано на якутській дамі.

– Я думаю, вона може й померти, каже наймолодша з учасниць групи Кіра, їй двадцять, вона сама родом із Білорусі, зараз біженка в Європі. Вона не обмежена блекаутами, тому працює на лінії зіткнення з орками «24 на7».

– Будь-яка людина яка подивиться це наше відео зазнає неприємних відчуттів,- каже вона з видимим задоволенням, – Жалості до неї немає. Ніякий. Боєць же стріляє і не думає про те, який у душі його ворог, чи може він тварин любить? Або бабусь через дорогу переводить. Він просто вбиває ворога. А ця бабуся Тетяна ворог. Вона з дитинства вчить дітей убивати та вмирати за Путіна. А сказано ж у Біблії, хто спокусить дітей тому на шию камінь. А вона їх спокушає.

Жогов: Вам це подобається?

Кіра: Бути відьмою це відчувати свою владу над забобонними людьми. Завтра я посилаю їй знак прокляття. “Заряджений” хворобами. Побіжить я думаю до попів…

Ефект ноцебо діє і на атеїстів, і скептиків. «Невіруюча» людина сміється, дізнавшись, що її прокляли. Насправді вона поховала у душі маленьку червоточинку. Постаралася про неї забути. А вона, червоточинка розбудить вночі болем у серці, вдарить раптово інсультом.

Віруючому  частково легше він може піти в церкву і поплакатися батюшці на злих українських відьом. І піп прочитає молитві та окропить свято водою. І начебто легше. Якими будуть справи у жертві надалі залежить від наполегливості відьом.

-Нас мало. Але ми сповнені ентузіазму. Нас це заводить, каже Кіра, -Я мрію Чик Чирику (прізвисько Лукашенка) знак надіслати. Зажився вже!

Мої домашні мовчали, придивлялися до цієї моєї роботи і нарешті не витримали.

-Вони всі анонімні. Один ти, як громовідвід. А якщо з їхнього боку хтось вами зацікавиться? У Путіна і шамани, і попи, і ті ж чаклунки є! Він же містик!

Але я був уже захоплений, слідом за старою каргою з Якутська, почалося полювання на негідників, що запустили ракети по «Охматдиту», а там дивишся і жертв ще пожирніше варто було чекати.

Але мені довелося втекти з адміністраторів. Днями мій комп’ютер раптово відмовився вмикаться. У мене мав вийти важливий матеріал у групі.

А комп’ютерних справ майстер Сашко лише у потилиці почухав. -Що ти з ним робив? У ньому згоріло і зіпсувалося все, що тільки могло зіпсуватися!

Передбачаючи погляди домочадців я лише плечима знизав: Напевно, перепади світла винні!

Але прощаючись з матінкою Козою я щиро кажучи почував себе як ухилянт.

Дмитро ЖОГОВ

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56