Які переваги Optima Academy?

Description  Optima Academy – це унікальний проєкт для школярів і дорослих, на який точно варто звернути свою увагу!

Ми живемо в цікавий час. Ще ніколи раніше в інтернеті не було такої величезної кількості можливостей для розвитку: курсів, вебінарів, пізнавальних відео. Увесь прогрес світу в одному девайсі. Разом із тим ніколи не було стільки можливостей для биття байдиків і навіть деградації – увесь шкідливий для інтелекту контент світу можна покласти собі до кишені.

Ми не кажемо, що треба повністю заповнити своє життя першим і відмовитися від другого. Проте для того, щоб людина розвивалася, пізнавального в її житті має бути більше, ніж шкідливого та непотрібного. Тож у цій статті розповімо вам, чому Optima Academy – це унікальний проєкт для школярів і дорослих, на який точно варто звернути свою увагу!

Ідеальний простір для розвитку

Наш проєкт створено на базі першої в Україні дистанційної школи «Оптіма». Одна з задач Optima Academy – розвивати, надихати та навіть допомагати знаходити себе. Підхід тренерів і викладачів базується на тому, що талант як явище дуже переоцінений. Найголовніше – це бажання та готовність, зацікавленість у тій чи іншій галузі. І наші викладачі щосили намагаються культивувати це бажання в учнів та учениць і трансформувати його в практичний результат. Завдяки десяткам крутих курсів, створених фахівцями Optima Academy, у нас можна займатися йогою, живописом, навчитися програмувати, опанувати акторське мистецтво або шахи, вивчити іноземну мову. І це навіть не десята частина від тієї величезної кількості навчальних програм, створених майданчиком для розвитку – Optima Academy!

Можливість віднайти своє покликання

Можливо, ви помічали, що дуже багато людей, яких ви зустрічаєте, працюють не за фахом, отриманим в університеті. Проблема в тому, що, закінчуючи школу, підліток часто й гадки не має, що йому хочеться робити в житті. Саме тому обирає спеціальність через її престиж, легкість або універсальність (так-так, тому в нас стільки юристів та економістів). Optima Academy пропонує профорієнтаційні курси як для дітей, так і для підлітків. На них учні та учениці:

  • познайомляться з різноманітними професіями як теоретично, так і практично;
  • краще зрозуміють свої потреби та бажання;
  • отримають відповідь на питання про те, до чого вони більше схильні та які професії в майбутньому з більшою ймовірністю приноситимуть їм задоволення.

Якісна підготовка до ЗНО

До всього переліченого, Optima Academy давно й успішно позбавляє школярів та їхніх батьків нервувань під час підготовки до ЗНО, ДПА та НМТ:

  1. величезний вибір предметів;
  2. зручний формат: можна займатися як онлайн, так і в нашому навчальному центрі;
  3. лише авторські матеріали, викладені професійними вчителями;
  4. цікаві інтерактиви та ігри, що допоможуть закріпити знання;
  5. дуже багато практики: учні та учениці розв’язують тести та завдання формату реального ЗНО, що краще допоможе психологічно підготуватися до напруженого екзамену.

Насамкінець

На жаль, у невеликій статті не можна перелічити всіх можливостей, що надає Optima Academy. Проте для тих, хто все ще сумнівається, чи варто починати розвиватися саме з нами, ми з радістю та гордістю перелічимо основні переваги.

  • Величезна кількість курсів на будь-який смак і вік. Ви обов’язково відшукаєте щось для себе чи вашої дитини!
  • Офіційний сертифікат після завершення кожного курсу.
  • Унікальна команда тренерів і вчителів. Ці люди віддано працюють для того, щоб ви отримали максимум знань та навичок.
  • Лише авторські матеріали. Усі курси готують наші фахівці. Не піратимо і вам не радимо!
  • Навчайтеся з будь-якої точки світу. Вирішили вивчити основи графічного дизайну із тропічного лісу Амазонки – супер, лише подбайте про наявність інтернету. І обережніше там, будь ласка!
  • Заняття проходять у комфортних мінігрупах, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного та кожної.

Optima Academy радо стане провідником дітей та дорослих у нові світи. Для дослідження та опанування кожного з них потрібні бажання, наснага і наполегливість. Проте, отримавши нові знання та навички, ви точно потім подякуєте собі. Чекаємо на вас!

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56