Залужний доручив Ківалову розробити нові юридичні норми функціонування ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний виступив на відкритті Міжнародної конференції до Дня науки у Національному Університеті Одеської юридичної академії. Залужний звернувся до Ківалова з дорученням розробити нові нормативні акти та юридичні норми правового регулювання функціонування ЗСУ замість застарілих радянського зразка. Головнокомандувач доручив розробити та привести до загальних норм міжнародного гуманітарного права в Європейських країнах та НАТО бойовий імунітет та застосування засобів адміністративного та кримінального впливу.

 

Зазначимо, що довіра таких серйозних змін до ЗСУ скандально відомому політику Сергію Ківалову викликала обурення у деяких одеських активістів.

Вони згадали, що Ківалов має дві російські нагороди – одну від путіна і одну від ведмедєва за “захист російської мови в Україні”. У 2004 році, будучи головою ЦВК, був звинувачений у фальсифікації виборів президента на користь Януковича. Ківалов опублікував у 2014 році статтю “Настав час готувати Конституцію для Одещини” – Генеральна прокуратура проводила розслідування за підозрою у закликах до сепаратизму. Також Ківалов збудував Міжнародну академічну школу з церковним ухилом до московського патріархату в елітному районі на Гагарінському плато. І як стверджував раніше мер Одеси Труханов – без дозвільних документів.

Напередодні повномасштабного вторгнення 23 лютого Ківалов виїхав із України до Дубаї, де його бачили на пляжі, коли Україну бомбардували російські літаки та ракети.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56