“Земля буквально завалена тілами окупантів” – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час свого щоденного звернення до нації повідомив, що росія кидає мобілізованих на першу лінію фронту, де вони гинуть сотнями кожен день: “Донеччина залишається епіцентром найбільшого божевілля окупантів – вони гинуть сотнями щоденно. Земля перед українськими позиціями буквально завалена тілами окупантів”. Його слова підтверджують відеозаписи українських захисників з поля бою. На однієї ділянці фронту біля Сватово у лісосмузі лежить близько 30 тіл мобілізованих росіян, яких змусили воювати за допомогою загороджувальних загонів.

Також Зеленський підкреслив, що російські чиновники та генерали у відповідь на численні втрати почали брехати неселенню: “И некоторые из российских военных всё же задумались о происходящем. Они «пожаловались» губернатору своего региона – Приморского края – на колоссальные потери. А губернатор этот, товарищ Кожемяко, в ответ предсказуемо соврал: говорит, что потери «далеко не такие». Вот не такие… А какие?

От Владивостока до Павловки Донецкой области больше 9 тысяч километров. Но он уверен, что потери «не такие». Губернатору, наверное, оттуда лучше видно, как и сколько отправляют на убой военных из его региона. Или ему просто приказали врать. Из Москвы приказали“.
 

 
Зеленський ще раз нагадав мобілізованим росіянам, що єдиний шанс зберегти життя – це здаватися в український полон. Так вже поступають десятки мобілізованих російських солдат на фронті, але треба, щоб цей рахунок пішов на сотні. Кровавому диктатору путіну плювати на життя своїх росіян. Але вони можуть залишитися живими завдяки Україні.
 

 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56