Жахливе вбивство в Ізмаїлі: 14-річна дівчина вбила подругу ножем і спалила тіло

В Одеській області в Ізмаїлі на березі річки Дунай днями знайшли тіло вбитої дівчини, яке намагалися спалити. Жахливе вбивство змогли розплутати поліцейські. Повідомляється, що після перегляду відеокамер зовнішнього спостереження, поліцейські помітили, що в той день в бік річки йшли дві дівчини, але повернулася назад тільки одна. Вони були подругами і вчилися в одній школі у паралельних класах.

Коли поліція прийшла до підозрюваної дівчини, то вона в усьому зізналася. Школярка образилася на подругу через те, що вона нібито вкрала у неї гроші і вирішила помститися. Одного разу, вона взяла ніж, простирадло та олію. Пішла до подруги і повідомила, що хоче зробити їй “сюрприз”. Вони пішли на берег Дунаю, де зловмисниця зав’язала очі подрузі, а потім дістала ніж і вдарила декілька разів. Від отриманих травм жертва загинула. Юна вбивця вирішила сховати сліди злочину – обернула тіло у простирадло, облила олією та підпалила. Ніж кинула у вогонь.


 
Правоохоронці повідомили школярці про підозру. За скоєне їй загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Підозрювана знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56