З’явилися фото з місця смерті зрадника Стремоусова

Російські ЗМІ опублікували кілька фото з траси, де нібито загинув у ДТП зрадник та колаборант із Херсона Кирило Стремоусов. На кадрах видно, що броньований позашляховик розірвало навпіл – кабіна злетіла з шасі від зіткнення з якоюсь вантажівкою, яку не показали.

Повідомляється, що Стремоусов не вижив, постраждала ще одна людина – хто саме не уточнюють. За деякими даними, вантажівка раптово виїхала на зустріч автомобілю Стремоусова. Можливо, це було сплановане вбивство агентами ФСБ, оскільки Стремоусов надто багато знав і іноді говорив зайве у своїх численних відеозверненнях. Іноді бувало, що він зранку говорив одне, а ввечері вже виправдовувався і заявляв протилежне. Наприклад, так було про евакуацію – Стремоусов заявив спочатку, що жодної евакуації немає з Херсона – все під контролем, а ввечері вже кричав, що всім потрібно терміново евакуюватись.


 

 
У мережі опубліковано указ путіна про нагородження орденом мужності загиблого зрадника Стремоусова. Така посмертна “нагорода” чекає на кожного зрадника України. Тому що працювати на російських вбивць і варварів і залишитися живим – неможливо
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56