Зять Гриневецького Мельниченко під час затримання симулював “раптову інвалідність”

Учора під час затримання голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка та зятя екс-губернатора Одеської області Сергія Гриневецького стався типовий випадок спроби чиновника вплинути на процесуальні процедури за допомогою симуляції знерухомлення.

Мельниченко розраховував на акторський “Оскар” і нахабно симулював втрату свідомості та неможливість ходити. Фото лежачого “непритомного” Мельниченка опублікували одеські телеграм-канали.

У поліції повідомили, що Мельниченка затримали у процесуальному порядку та повідомили йому про підозру за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу. Правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Він привласнив новий катер Державної екологічної служби для риболовлі на Дністрі та Турунчуку.

Щоб створити видимість правомірності своїх дій у яхт-клубі під час вивезення катера, фігурант підшукав паспорт громадянина України, який власник свого часу втратив, скористався ним на контрольно-пропускному пункті та залишив розписку в отриманні держмайна, вказавши анкетні дані, які належали зовсім іншій людині. Вартість катера 2,7 млн. гривень.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56