З’явилося відео, як двоє поліцейських на Одещині переїхали жінку, а потім затягнули її під лаву

У місті Білгород-Дністровський на днях сталося резонансне ДТП за участю родини поліцейських. Але зараз з’явилися подробиці цього інциденту і навіть відео моменту ДТП та подальшої поведінки чоловіка та жінки поліцейських. На кадрах видно, як чорний позашляховик спочатку збиває літню жінку під час руху заднім ходом, переїжджає її. А потім рухається вперед і знову переїжджає. Дуже дивно, що водій не почув хоча б момент зіткнення.

Після скоєного, поліцейські вийшли з авто та затягнули постраждалу під лаву, ніби їй стало зле і вона там впала. У ДБР повідомляють, що поліцейські все ж таки викликали швидку, але поїхали з місця аварії в надії, що жінка не зможе нічого розповісти. Літня постраждала померла у лікарні від отриманих травм.

Поліцейського затримали, а його дружину відсторонили від виконування обов’язків. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил дорожнього руху (ч. 2 ст. 286 КК України), дружину відсторонено від посади та надається оцінка правомірності її дій. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.
 

 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56