Зимовий сезон в Одеській опері розпочався

В перший місяць найказковішої пори Одеська національна опера запрошує долучитися до мистецького розмаїття театральних подій усією родиною!

ЛЕГЕНДАРНІ ВИСТАВИ СВІТОВИХ СЦЕН!
 
Палка «Хабанера» та знамениті «Куплети Тореадора»: вже цієї зими на сцену театру повертається світовий бестселер – опера Ж. Бізе «Кармен». А ще – переможний світ опери Дж. Верді «Набукко», автентика Японії в опері Дж. Пуччіні «Мадам Баттерфляй», балет-легенда «Таємниці Віденського лісу», святковий концерт «Новорічна феєрія» та безліч інших яскравих подій для всієї родини чекають на вас у грудні!

КАЗКОВА ЗИМА ДЛЯ ЮНИХ ГЛЯДАЧІВ!
 
Для наших маленьких шанувальників у грудні у театрі підготували особливу святкову програму.

Саме зараз – час відволікти дітей від сумних новин, допомогти їм адаптуватися до реалій сьогодення, поринути у чарівний казковий світ мистецтва. Життя триває і ніщо не в змозі відмінити свята, дитячих посмішок, світлих різдвяних емоцій.

ЗАПРОШУЄ ТЕАТРАЛЬНИЙ АРТ-ПРОСТІР «БЕЛЬЕТАЖ-ІМПРЕЗА»!

В Одеській опері діє мистецька локація – Арт-простір «Бельетаж-імпреза», програма якої відтепер буде анонсована спеціальними афішами. Арт-простір «Бельетаж-імпреза» – це вишукане, затишне та естетично привабливе місце, територія справжньої творчості у самому серці нашого театру. На вас чекають різноманітні творчі івенти на будь-який смак для дорослих і маленьких поціновувачів мистецтва: камерні імперези за участі солістів і артистів опери, балету та оркестру, мистецькі вернісажі, освітньо-мистецькі програми тощо.
 
Зустрічайте зиму разом з Одеською оперою!

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56