В Hub Вітальні відбудеться прем’єра фільму «Рідні» Віталія Манського

28 січня о 19:00 у Hub Вітальні відбудеться прем’єра фільму «Рідні» Віталія Манського («Труба», «У поменях сонця») із скайп-включенням з режиссером та за участі родини режисера. Додатковий сеанс 29 січня о 19:00. Квиток – 50 гривень. Його можна придбати перед сеансом за умови попередньої реєстрації.

Мати Віталія Манського, яка є однією з героінь фільму, представить найуспішніший документальний фільм про події останніх років в Україні. За сюжетом «Рідних», режисер вирушає до своїх родичів у Львів, Одесу, на Донбас та в Крим. Він досліджує стосунки, надії, думки таких різних, але рідних для нього людей. Крізь історію своєї родини режисер зображає новітню історію України.

Спеціально для українського релізу режисер переозвучив свої монологи. До вітчизняних глядачів у фільмі Віталій звертатиметься українською мовою.

Віталій Манський народився у Львові. Навчався у ВДІКу. Автор більш ніж 30 фільмів, які показували на фестивалях у Каннах, Берліні, Роттердамі, Локарно та багатьох інших. Володар більше 100 нагород, серед яких «Срібний глобус» Карлових Вар, «Срібний голуб» Лейпцигського фестивалю, головні призи МКФ у Варшаві, Їглаві, Трієсті. Президент МКФ документального кіно «АРТДОКФЕСТ».

Покази розпочнуться 28-го та 29-го січня от 19:00 у Hub Вітальні. Квиток – 50 гривень. Його можна придбати перед сеансом за умови попередньої реєстрації.

Добавить комментарий

   
 

Анонсы событий




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56