В Одесі презентують книгу про дружбу, яка збере мільйон гривень

Українська письменниця та журналістка Катерина Бабкіна започаткувала благодійний марафон, в якому хоче зібрати один мільйон гривень для онкохворих дітей за допомогою своєї нової книжки “Шапочка і кит”.

Шапочка і кит – дуже доросла книга для дітей. Одного весняного дня маленький хлопчик зустрічає кита і вони стають приятелями, переживаючи неймовірні пригоди, – на цьому закінчуєтся дитяча історія і починається недитяча, бо хлопчикові 8, але він ще ніколи не був у школі, останній рік він прожив у лікарні, бо хворіє на лейкоз, йому не можна спілкуватися з однолітками, собаками та іншими потенційно небезпечними об’єктами, його мама і тато розлучені і мама будує взаємини із новим бойфрендом, що не сильно подобається бабусі, з якою вони живуть, а тато… а тато також має про це свою думку. Іншими словами, життя маленького хлопчика Шапочки надто звичайне і надто подібне на справжнє життя, тобто на життя, про яке не пишуть в дитячих книжках зазвичай.

20 січня о 19.00 в Одесі в Hub Вітальні (вул. Грецька 1 а) відбудеться презентація книги. На заході можна буде придбати книгу та отримати автограф автора. 5 гривень з вартості кожного примірника підуть до фонду Таблеточки, що займається допомогою онкохворим дітям.

Ціна: Free Donation

Реєстраційна форма: http://goo.gl/forms/l4xSyi05Kz

Добавить комментарий

   
 

Анонсы событий




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56