В Одесі вперше відбудеться виставка про майбутнє роботи Future of Work

В Одесі відбудеться безкоштовна виставка Future of Work, що пройде 16-19 вересня. Захід допоможе підготуватися змін, які відбудуться на ринку праці за наступних 10 років.

Які професії та галузі будуть в тренді, як зміниться ринок праці до 2030 року та чому нестандартне мислення змінить майбутнє? Про це інтерактивна виставка для молоді Future of Work, яка пройде в Одесі з 16 по 19 вересня в Арт-центрі Віри Холодної в Одеській кіностудії.

Виставка створена на основі національного дослідження “Future of Work 2030: як підготуватись до змін в Україні” про ключові тренди майбутнього: напрями та індустрії роботи для молоді, прогнози змін в освіті, навички, професії і місце роботи.

Організатори обіцяють, що захід буде не лише інформативним, а й інтерактивним. Вони підготували стенди з фактами про майбутнє роботи, інтерактивні інсталяції, гейміфіковані практичні офлайн-події для молоді, кар’єрні консультації з особистого професійного розвитку, а також можливість поспілкуватися зі стейкхолдерами: бізнесом, молоддю, громадським і державним сектором та освітянами.

Виставка проходитиме 16 вересня з 15:00 до 18:00 та 17 – 19 вересня, з 10:00 до 18:00 за адресою Французький бульвар, 33, м. Одеса.
Виставка безкоштовна. Для дотримання карантинних вимог та безпеки відвідувачів/ок необхідно зареєструватися.
 
Реєстрація обов’язкова за посиланням: http://future.careerhub.in.ua/

Виставку Future of work організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Партнери: Міністерство молоді та спорту України, Одеська обласна державна адміністрація

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.

   

Культурометр в Instagram




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56