Поліція відмінила тендер на закупівлю дерев на 6 млн гривень, але Одеська мерія поновила його

Департамент стратегічних розслідувань ГУ НП Одеської області надіслав листа до КП «Одесміськзелентрест» на минулому тижні щодо закупівлі дерев на 6 млн грн. Там повідомили, що у документах переможця тендеру виявили порушення, які в Одеській міськраді вирішили не помічати. В поліції попросили вжити заходів щодо цих порушень.

В Одеській мерії швидко відмінили тендер і на його місце 8 вересня поставили новий точно такий же, виправивши помилки. Скоріше за все, що його виграє та ж сама фірма, або пов’язана з нею. Впертості одеських чиновників у витрачанні мільйонів гривень з податків одеситів на непотрібні речі замість допомоги бійцям на війні можна тільки позаздрити. У одеситів не має сумнівів, що все це робиться не заради реальних “добрих справ”, а заради поповнення кишень чиновників. Тому кожної суботи відбуваються масштабні протести проти недоцільних тендерів.
 

 
Нагадаємо, що в тендері хочуть закупити декоративних дерев, вартість яких від 20 до 40 тис. гривень. Середня ціна таких дерев по ринку набагато нижче. Більше того – навіщо ці дерева купувати за мільйони гривень, якщо ворожі ракети та дрони постійно атакують місто і можуть зруйнувати весь благоустрій? Чи думає хоч інколи міська влада про збереження життя воїнів, завдяки яким чиновники ще можуть жити в Одесі?

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56