Путін у Китаї пригрозив ракетами “Кинжал” – тепер із Чорного моря

Сьогодні російський диктатор та військовий злочинець путін у Китаї знову взявся за старе і тепер загрожує гіперзвуковими ракетами «Кинжал» із Чорного моря. Літаки МіГ-31К, які є носіями цих ракет, розпочнуть «постійне патрулювання» у нейтральних водах Чорного моря.

Зазначимо, що Чорне море набагато ближче до європейських країн НАТО і радіус поразки такими ракетами тепер охоплює майже всю Європу. Також ці ракети здатні нести тактичний ядерний заряд. Для українців це означає більше повітряних тривог та, можливо, атаки на порти.

Як заявив речник Повітряних сил, для України ці погрози путіна особливо нічого не змінюють – росія і так щодня загрожує нашій країні різними видами озброєння.

«З технічного боку, характеристики аеробалістичної ракети Х-47 «Кинжал» дозволяють росії запускати її територією України як із північного, так і зі східного напрямків. Акваторія Чорного моря – це лише один напрямок. Водночас російська авіація і так щодня патрулює там повітряний простір, у тому числі винищувачами та розвідниками», – зазначив Юрій Ігнат у коментарі українським ЗМІ.

Залишити відповідь

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56