В Одесі прозвучить джаз на балконі на потреби ППО

20 травня (в суботу) запрошують всіх поціновувачів справжньої джазової музики на два фортепіанних концерти Іллі Єреська (Київ) на потреби ППО Одеси. На вас чекають феєричні джазові імпровізації, а також запальний латина-джаз. Спочатку о 15:00 київський гість виступить разом з одеситом Ярославом Трофімовим з програмою Good Old Jazz на балконі джаз-клубу Перон №7 навпроти ринку “Книжка”. А вже о 18:00 глядачів чекає сольний фортепіанний концерт Іллі Єреська.

Ілля Єресько – один із сучасних голосів української джазової сцени, всесвітньо відомий український джазовий піаніст, засновник сальса-гурту Dislocados, на рахунку якого за останні 13 років 4 студійних альбоми та колаборації зі світовими зірками джазової музики, на кшталт Jimmy Bosch, а ще 3 авторські альбоми у складі тріо та квінтету.

В імпровізаціях Іллі легко вгадується складність та душевність Thelonious Monk, відчувається карколомна енергетика Bud Powell, а гармонічна відвага McCoy Tyner поєднується з сміливістю у поєднанні жанрів, притаманною Chick Corea. Що робить концерти Іллі сповненими загадки та блискавично непередбачуваними.

Концерт відбудеться в затишній атмосфері джаз-клубу Перон №7, в акустичній залі на 4-му поверсі. Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста. Тому, як хочете потрапити, будь-ласка, напишіть у месенджер Перону №7 у Фейсбуці. Напишіть “Джаз” і вам одразу відповість кіт.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56