Автомобіль виїхав на зустрічну і спровокував масштабну аварію на трасі Одеса-Рені

Сьогодні увечері на трасі Одеса-Рені сталася масштабна аварія. Вантажний автомобіль MAN перекинувся і повністю заблокував рух по трасі. Як повідомили в поліції, біля селища Сарата водій легкового автомобіля «Citroen» виїхав на зустрічну смугу автодороги, де в той час рухався вантажний автомобіль «MAN». Водій вантажівки, намагаючись уникнути зіткнення, при маневруванні допустив перекидання транспортного засобу і зачепив легковий автомобіль «Ford».

У ДТП постраждали водії легковиків та 39-річний пасажир «Ford» – їх забрали на швидкій до місцевої лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. На місці аварії працюють рятувальники та поліцейські, які здійснюють розблокування руху трасою та встановлюють всі обставини події.

Слідчі вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Рух трасою М-15 на даній ділянці повністю заблоковано. Група реагування патрульної поліції забезпечує реверсний рух транспортних засобів напрямком Одеса-Ізмаїл через село Плахтіївка, а напрямком Ізмаїл-Одеса – через село Кулевча.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56