Біля Привозу на 3 місяця закриють перехрестя на ремонт – 4 автобуси змінять маршрути

З 4 серпня до 20 жовтня у зв’язку з ремонтом тимчасово заборонять рух автотранспорту та громадського транспорту на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської, повідомляє Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради. Через це вносяться зміни до схем руху міського громадського транспорту.

Автобусного маршруту № 214:
– у напрямку руху до Свято-Іверського монастиря – від вул. Старопортофранківської на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом;
– у напрямку руху до вул. Нежданової – від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутом.

Автобусного маршруту № 171:
– у напрямку руху до 6-го км Овідіопольської дороги – від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;
– у напрямку руху до залізничного вокзалу – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом.

Автобусних маршрутів №№ 240, 250:
– у напрямку руху до сел. Котовського – від пров. Книжкового на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутами.

Автобусного маршруту № 115:
– у напрямку руху до пл. 10 квітня – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом;
– у напрямку руху до сел. Цукрове – від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56