Болгари не захопилися – у Софії зносять пам’ятник радянським солдатам

У столиці Болгарії Софії демонтують величезну пам’ятку Радянській армії, встановлену в 1954 році на знак дружби між Болгарією та СРСР. Вчора ввечері бронзовій пам’ятнику відпили руку з автоматом ППШ. У Росії цей факт викликав істерію, погрози та агресивні нападки на незалежну країну Болгарію. Так офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова назвала демонтаж “ворожим для Росії кроком”. А в соцмережах користувачі пропонують продовжити СВО у Болгарії, щоб провчити “невдячних болгар”.

Офіційна версія демонтажу пам’ятника звучить так, що він перебуває в аварійному стані, тому її поріжуть на частини та перенесуть до музею. Це зроблено для того, щоб не нагнітати звинувачення у варварстві. Насправді після жорсткого нападу росії на Україну – світ позбавляється будь-яких нагадувань про росію та СРСР. Будь-які імперські та комуністичні пам’ятки тепер є приводом Росії вважати цю територію своєю зоною впливу.

Світ остаточно та одноголосно має засудити імперського фашистського агресора росію та спільно перемогти його. Болгарія від початку повномасштабної війни підтримує Україну в боротьбі за виживання, за що їй величезна подяка від усього українського народу!




Залишити відповідь

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56