Б’юті-блогерка з Одеси втекла до росії, де заявила про “українських нацистів”

Б’юті-блогерша та візажист з Одеси Руслана Броннікова наприкінці минулого року через Туреччину втекла в росію після майже року бомбардувань її рідного міста російськими ж фашистами. Броннікова не витримала відключень світла і вирішила зрадити свою країну. У Росії блогерка почала розповідати, як їй добре живеться на новому місці, які там чудові умови порівняно з Україною, де йде війна. Вона дуже рада переїзду і тепер “збагачується духовно”.

Любителька Росії 23-річна Броннікова поскаржилася в соцмережах на штраф у 5000 гривень за те, що вона веде свій Інстаграм із 80 тис. передплатниками та сайт із візажу російською мовою. Броннікова заявила, що в “Україні нацисти”, а на неї стукають якісь “щури”. Оскільки дівчина є фізичною особою-підприємцем, то вона мала перейти українською мовою, згідно з українським законодавством. Крім того, Броннікова закликала зупинити “русофобію” в Україні.

Цікаво, що після такої зради батьківщини, Броннікова ще розраховує повернутися до Одеси. Швидше за все, цього вже ніколи не станеться.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56