До Одеси привезли поранених в очі захисників – волонтери збирають на імпланти

Постійний волонтер при Одеському військовому госпіталі Андрій Танцюра повідомив про початок нового збору на допомогу пораненим захисникам України. Зараз до Одеси привезли на лікування багато поранених із тяжкими пораненнями очей. Для лікування потрібно закупити орбітальні імпланти (очний протез), 10 штук, вартістю 123 000 гривень. Крім цього є також запит на візок для транспортування пацієнтів ВМП-9 (гідравлічний), вартістю 36 936 гривень і піч подова електрична SYBO, вартістю 86 100 грн в одну з лікарень для організації харчування поранених. Історії двох поранених бійців Танцюра оприлюднив в Фейсбуці:

Антон, 36 років, з Києва.
В наслідок мінно-вибухової травми хлопець отримав проникне поранення правого ока. У Дніпрі провели первинну хірургічну обробку віку та ока, у Києві спробували відновити зорову функцію, видалити уламки, плюс – відшарування сітківки та глаукома. Але уламки не змогли видалити, вони знаходяться всередині ока. А зараз Антон – у лікарні Одеси. Має бути операція з видалення ока та уламків, а також необхідно встановлювати імплантат для імітації ока. Лікарі виборюють збереження лівого ока, оскільки є ризик симпатичного запалення через глибокого поразки правого. Якщо запалення перейде на друге око, процес вже не зупинити – це призведе до видалення другого ока.

Вадим, 53 роки з Дніпропетровщини.
Мінно-вибухова травма: пошкоджено обидва ока, тканини обличчя, частково втрачено слух. Поранення отримав під Бахмутом. Вадим проходив лікування і у Дніпрі, і у Черкасах. Тепер – в одній із лікарень нашого міста. Найважча ситуація: відшарування сітківки, помутніння рогівки, відшарування сітківки, субатрофія ока, уламки всередині ока. Має бути видалення правого ока, сторонніх тіл, встановлення імплантату та боротьба за збереження зору лівого ока!

✅ Для тих, хто хоче допомогти нашим хлопцям, які зазнають поранень, захищаючи нас від орків, реквізити нижче.
✅ Реквізити для допомоги:
– Приватбанк 4149 6293 1636 7622 Танцюра А.В.
– Монобанк 4441 1144 5450 6823 Танцюра А.В.
– Посилання на Банку у Моно
https://send.monobank.ua/jar/8nnTsUzyKh
Для перерахувань з-за кордону:
PayPal
Переказ на: [email protected]
Western Union або Money Gram
Tantsiura Andrii Odessa, Україна.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56