Фортепіанний джаз прозвучить на потреби ППО Одеси

Витончений фортепіанний джаз прозвучить на потреби ППО Одеси в дажз-клубі Перон №7 (Олександрівський пр-т, 16). 28 січня (у суботу) о 18-00 запрошують всіх поціновувачів вишуканої музики на концерт Театрального квартету Вадима Бессараба.
 

 
Музика Вадима Бессараба поєднує джазові традиції та академічний підхід, створюючи ліричну та мрійливу атмосферу, притаманну сучасному європейському фортепіанному джазу. Останній альбом тріо, Approximations, отримав хвальні відгуки від американських та європейських критиків, в тому числі, від сайта All About Jazz. Попередній альбом, Differences, був названий серед найкращих українських альбомів року за версією Aprize Music Award.
 
Класичний джазовий квартет у складі фортепіано (Вадим Бессараб), контрабаса (Віктор Глушенко), саксофонів (Віталій Безюльов) та ударних (Ігор Семенов) виступить в акустичному форматі на відстані витягнутої руки від слухачів.
 
Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста. Для броні місця потрібно написати в месенджер джаз-клуба у Фейсбуці.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56