Фото довоєнної Одеси опублікував відомий французький журнал

У відомому французькому журналі про море та все, що з ним пов’язано, опубліковано фоторепортаж з Одеси. Тієї самої Одеси, яка була до війни. Фото надав одеський стріт-фотограф Сергій Поляков. Усі фото було знято в період з 2009 по 2022 роки.

У публікації розповідається, що Одеса – це гарне місто, побудоване у стилі європейської архітектури біля моря. У нього своя атмосфера і характер, різноманітне історичне тло, безліч художніх течій та всесвітньо відомих особистостей народилися тут або перетиналися у місті в різний час та епохи. На представлених кадрах є вулиці, пляжі та одесити.


 
“Моя фотографія досить інтуїтивна, зазвичай я не працюю над заздалегідь запланованими серіями чи проектами. Насамперед намагаюся працювати в місцях, до яких відчуваю якісь почуття, це щось середнє між естетичною та психологічною привабливістю. Можливо, мета моєї фотографії зловити ідеальний момент у певному просторі, тобто знайти зв’язність у різних об’єктах, пов’язаних із людським існуванням усередині кадру моєї камери, це як написати музику з міського шуму, або створити кінофільм лише в межах одного кадру, але тоді окремі кадри могли завершувати серію. цей, присвячений Одесі”, – розповів Сергій Поляков.
 

 
Журнал не порушував тему війни в Україні, проте публікація ще раз нагадала читачам, яке цікаве історичне місто зараз періодично бомбардує окупаційна армія Росії.
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56