Ілон Маск заявив, що Одесу можуть захопити рашисти

Успішний американський бізнесмен та найбагатша людина на планеті Ілон Маск знову відзначився підіграванням росії у війні проти України. Так у соціальній мережі X-Twitter він написав чергову геополітичну публікацію, в якій передбачив часткову поразку України. Він заявив, що контрнаступ у 2023 році був помилкою. Тоді краще було б зосередити всі сили на серйозній обороні, тому що бронетехніки для контрнаступу явно не вистачало, а без літаків взагалі це все безглуздо було.

“У Росії немає шансів захопити всю Україну, оскільки місцевий опір на заході буде вкрай сильним, але Росія, безумовно, отримає більше земель, ніж має сьогодні. Що довше триватиме війна, то більше території отримає росія, поки вона не дійде до Дніпра, який важко подолати. Однак, якщо війна триватиме досить довго, впаде й Одеса”, – написав Маск у соцмережі.

Також він наприкінці підсумував улюбленою “піснею” путіна, що необхідно провести переговори… Зазначимо, що Маск давно перебуває під впливом Дональда Трампа і його радикального крила республіканської партії. Він не закликав дати більше зброї Україні, щоб цей сценарій не стався. Йому абсолютно наплювати на страждання і загибель українців, оскільки він переживає виключно за власну бізнес-імперію, яка може постраждати під час більш масштабної війни. Однак Маск не хоче розуміти, що в разі програшу України – світова війна стане неминучою. Тільки в разі перемоги України вдасться завдати армії Путіна нищівного удару і він тоді згорне свої плани із завоювання частини Європи аж до середини Німеччини.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56