“Інфоксводоканал” скасував підвищення тарифів на воду

В “Інфоксводоканалі” повідомили про відміну підвищення тарифів на воду у зв’язку зі скасуванням рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Згідно з цим рішенням тарифи на послуги 34 водоканалів з 1 липня 2023 року мали зрости в середньому на 32%.
 

 
Регулятор розпочинає консультації з Кабінетом Міністрів України та всіма зацікавленими сторонами для вироблення справедливого соціального рішення, яке зможе забезпечити додаткові фінансові ресурси з Державного бюджету або інші компенсаторні механізми покриття витрат водоканалів.
 
Зокрема, Глава НКРЕКУ К. Ущаповський зазначив: «Верховний Головнокомандувач у період військового стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування ухваленого Регулятором рішення. Крім цього, Прем’єр-міністр України наголосив на необхідності проведення консультацій щодо такого рішення. У зв’язку з цим пропоную скасувати постанови від 29 червня 2023 року відповідно до переліку, оприлюдненого у проекті рішення».

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56