В Одесі зіграють два концерти блюзу на потреби ППО

В Одесі в джаз-клубі Перон №7 зіграють два концерти блюзу на потреби ППО Одеси. 31 березня (у п’ятницю) запрошують на виступ Kudasov Band (місто Київ), а 1 квітня чекає Музичне шоу “Блюз по-одеські”.

31 березня (у п’ятницю) о 19-00 запрошуємо всіх поціновувачів енергійного блюзу, потужного рок-н-ролу, бугі та серфу на концерт Kudasov Band (місто Київ). На вас чекають світові хіти блюзової музики, оздоблені запальними соло на гітарі у виконанні чи не найкращого блюзового бенду України.

Kudasov Band створений після початку повномасштабної війни гітаристом та співаком Андрієм Скачко-Кудасовим, засновником Джанкой Brothers, гітаристом культових “Братів Гадюкіних”. За його плечима десятиріччя гастролей зі світовими зірками соул, блюзу та джазу Onita Boone, Ingrid Arthur, Vernon Hill, Noreda Graves, Quique Gomez. Ще нещодавно він виступав з самим Lurie Bell,.. але війна внесла свої корективи і грати з американськими зірками в Україні стало технічно неможливо. Саме тому Андрій започаткував власний бенд, саунд та драйв якого, як на наш смак, аж ніяк не гірші за американські аналоги 🙂

Концерт відбудеться в затишній атмосфері джаз-клубу Перон №7, в електричній залі на 3-му поверсі. Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста (вам же ж подобається, як вони яскраво все те летюче ***но збивають?).

Музичне шоу “Блюз по-одеські” прогарчить, просвіристить, прореве та розкачає на потреби ППО Одеси 1 квітня. Доречі… А як це “Блюз по-одеськи”? Може, це коли найкращі музиканти країни приїздять до міста, щоб разом з вами співати та випивати? Авжеж, бо ж ми в Одесі — народ гостинний! Може це коли все лунає та качає, але й за душу бере? Ну точно, без варіантів! Коли глядачі співають пісні хором? Сто відсотків, бо душа в нас широка, чом би й не заспівати?

Коли в шоу є одеських пісень? А то ж як! Авжеж є! І не лише одеських, а всіх — з дитинства знайомих, рідних, з кіно, з мультфільмів, з тих самих багато разів перезаписаних аудіокасет… Але в нових яскравих, потужних та абсолютно незвичних аранжуваннях. З новими чи оновленими текстами. Таких, якими ви їх ще ніколи не чули!

Агата Крісті українською мовою у стилі джаз? Чом би й ні! “Прогулянка Одесою” у латині? Легко. Трошки італійських пісень? Ренато Коразона? Безперечно, бо що ж за Одеса без легкого італійського шарму. Дещо з Кіно та Луї Армстронгу, Бадлова і Наутілус, Рея Чарльза та Утьосова, Браті Гадюкіних та навіть кілька пісень з дитячих мультфільмів? Так!

Цього вечора на вас чекає яскравий коктейль вибухового настрою у виконанні супербенду: три вокалісти, віртуозний гітарист (з гурту Брати Гадюкіни), ульотний контрабасист, сурьозний саксофоніст та самий позитивний в світі барабанщик. А ще коктейлі на барі і вечеря перед шоу. Ось такий в нас план на суботу, 1 квітня. Хочете з нами? Напишіть нам в месенджер!

Чекаємо на вас в джаз-клубі Перон №7 (Олександрівський проспект, 16), 1/04 о 18-00. Вхід за донатом. Половина зібраних на концерті коштів буде спрямована на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56