На Одещині чоловік намагався підкупити поліцейську за 80 тис. гривень

30-річний мешканець Болградського району став підозрюваним у справі по незаконних оборудках з наркотиками. Під час обшуків у нього вилучили мотоцикл «Yamaha» з підробними документами, який перебував у міжнародному розшуку.

Не бажаючи нести відповідальність за правопорушення, чоловік запропонував начальниці слідчого відділу одного з районних відділів поліції вирішити «питання» за грошову суму в еквіваленті 2000 доларів США. За це він хотів закрити провадження проти себе та повернення вилучений мотоцикл.

Працівники внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчі поліції Одещини затримали чоловіка під час передачі хабаря посадовиці поліції першого траншу у сумі 40 тис. гривень. За матеріалами Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції слідчі ГУНП в Одеській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури слідчі поліції оголосили правопорушнику про підозру. Хабародавцю може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56