На Одеській кіностудії відбулася прем’єра дитячого кінопроекту “Гоголь Моголь”

У березні на Одеській кіностудії відбулася чергова прем’єра кінопроекту ГОГОЛЬ МОГОЛЬ беззмінного автора та керівника проекту – режисера Олександра Єршова. В арт-центрі Віри Холодної показали останні відзняті серії.

“ГОГОЛЬ МОГОЛЬ” – це унікальний проект роботи з дітьми та гарна школа життя з дитинства. Через знімальний процес діти навчаються праці, витривалості, уміння працювати у команді, виховується особистість, гідні якості характеру. Це робота над собою, виховання, правильна грамотна мова, це найцікавіші особистості педагоги, це дружба та найтепліші спогади з дитинства. Це яскраві моменти у пам’яті потім на все життя. Діти – це непрофесійні актори, але в цьому процесі кожна дитина пропрацювала своє і взяла свою особисту висоту.

Режисер Олександр Єршов особисто веде школу акторської майстерності. Ще два роки тому це була своєрідна просто виховна гра з дітьми в кіно. Але крок за кроком кінопроект “ГОГОЛЬ МОГОЛЬ” прийшов до вищого рівня гри юних акторів. Нині це вже не просто гра з дітьми у кіно, а створена школа акторської майстерності.

Олександр Єршов – єдиний в Україні, хто ризикнув працювати навіть із дуже маленькими дітьми-дошкільнятами на базі дитячого садка “Заботіно”. І результати є – їх відзначають щасливі батьки задоволених зйомками дітей.

Це чудово, що незважаючи ні на що в Одесі досі знімається кіно, хай навіть таке дитяче. У такі лихоліття проект не зупинив свою діяльність, а навпаки – взяв планку вище. З усіх питань участі своєї дитини у цьому проекті звертайтесь до Олександра Єршова.

https://gogolmogol.od.ua/

 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56