На територію Запорізької АЕС рашисти завезли боєприпаси та вибухівку


Видання журналістських розслідувань The Insider повідомляє з посиланням на свої джерела, що 2 серпня на територію Запорізької АЕС прибула колона автомобілів із вантажем. Вантажівки потім розвантажилися в машинному залі першого енергоблоку.

За даними джерел, у машинах знаходилися боєприпаси та вибухівка. Можливо, станцію замінували. Також не виключається можливість провокації під чужим прапором, щоб звинуватити Україну в ударі по АЕС і подальшій катастрофі, яка може бути страшніша за Чорнобильську. В Енергоатомі уточнили, що на станції постійно перебуває 14 вантажівок із вибухівкою та боєприпасами.

 
Окупаційні війська Росії поводяться як реальні терористи і загрожують усьому світу радіоактивним зараженням, окупувавши Запорізьку АЕС.
 
В Енергоатомі заявили, що російські окупанти прикриваються Запорізькою АЕС як «атомним щитом» і знущаються з персоналу станції. 100 працівників ЗАЕС були викрадені, піддавалися тортурам та знущанням, 5 – вивезені у невідомому напрямку. Також відомо, що вчора рашисти здійснили обстріл АЕС, звинувативши в цьому Україну. Один із блоків АЕС зупинено через пожежу.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56