На трасі Одеса-Рені легковик збив насмерть людину в неосвітленому місці

На трасі Одеса-Рені уночі сталася смертельна аварія. 26-річний мешканець Старокозацької громади перетинав дорогу в неосвітлюваному місці біля села Монаші і потрапив під колеса автомобіля Fiat. Від отриманих травм він загинув на місці до приїзди медиків, повідомили в поліції. Водій легковика пояснив, що чоловік раптово почав перетинати дорогу, а його засліпили фари автомобіля, що їхав назустріч.

Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий. Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

В поліції просять дотримуватися ПДР всім учасниками дорожнього руху і пішоходам. У випадку засліплення зустрічним транспортом водіям рекомендується знижувати швидкість для можливості вчасного маневрування та реагування при виявленні перешкоди на дорозі, а пішоходам слід користуватися світловідбивальними аксесуарами або ліхтариками.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56