Національний одеський філармонійний оркестр запрошує на концерт творів Бетховена

Одеситів та гостей міста запрошують на концерт класичної музики у виконанні одного з найкращих оркестрів України – Національного одеського філармонічного оркестру під керівництвом головного диригента та художнього керівника, народного артиста України маестро Хобарта Ерла.

На Вас чекає висока творчість музичного генія усіх часів, великого симфоніста Людвіга ван Бетховена та яскрава прем‘єра — перше виконання в Україні твору молодого українського віолончеліста та композитора Едуарда Резача.
 
Програма концерту:

Бетховен, Увертюра Леонора №3, до мажор, Op. 72b (1806);
Едуард Резач, «У полум‘ї», симфонічні пісні на вірші Ліни Костенко для сопрано та оркестру (2023), перше виконання в Україні;
Бетховен, Симфонія №6 «Пасторальна», фа мажор, Op. 68 (1808).

Солістка — чутлива співачка, провідна солістка Одеської опери — МАРИНА НАЙМИТЕНКО (сопрано).
Диригент — маестро ХОБАРТ ЕРЛ.
Тож не пропустіть яскраву подію музичного життя країни, будьте в епіцентрі подій, надихайтесь високою музикою та творчістю!
 

 
Національний одеський філармонійний оркестр під керівництвом Хобарта Ерла побував на таких престижних концертних майданчиках, як віденський Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халлє у Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центрі у Вашингтоні, Оркестра-Холл у Чикаго, Дейвіс-Холл у Сан-Франциско, Берлінська філармонія та інших. Виступи оркестру завжди зривали шквал аплодисментів прихильних глядачів, а захоплені відгуки світових музичних критиків щоразу публікувались у провідних мистецьких виданнях.
 
Тривалість концерту — 1год. 45хв.
Квитки у касі філармонії або за посиланням – https://concert.ua/uk/booking/koncert-klasichnoyi-muziki-odesa/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56