Одеській філармонійний оркестр відсвяткує концертом 30-річчя своєї суверенності

23 січня о 18:00 у Великій філармоній залі, дякуючи ЗСУ, ми маємо змогу відзначати дві прекрасні події. А саме: 22 січня всі українці відзначають День Соборності України — день, коли український народ був увільнений могутнім поривом своїх власних сил та отримав змогу об‘єднатися воєдино для створення нероздільної, незалежної української держави.

23 січня — рівно 30 років минуло з того часу, як тоді ще Одеський державний філармонійний оркестр здобув свою суверенність та став окремою музичною структурою в культурному просторі України.

На честь цих подій на Вас чекає яскрава концертна програма за участі Національного одеського філармонійного оркестру під керівництвом маестро Хобарта Ерла.
 

 
Для Вас прозвучить неймовірної краси Симфонія 7 «Місячне море» Алемдара Караманова, композитора, який своєю творчістю випередив час та задовго передбачив стиль мінімалізм. Крім того, пролунає Adagio з Концерту для кларнета з оркестром Вольфганга Амадея Моцарта — генія музичного мистецтва. Та це ще не все, адже ми підготували дивовижний сюрприз — соло кларнета в Концерті Моцарта виконає сам маестро Хобарт Ерл! Тож безперечно цей вечір буде незабутнім!
 
До скорої зустрічі, дорогі друзі, встигніть придбати квитки!
 
https://concert.ua/uk/event/koncert-do-30-richchja-orkestru

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56