Одеський воїн-прикордонник загинув у боях за Бахмут

Прикордонник з Одеси капітан Павло Загниборода загинув 21 січня, виконуючи бойове завдання у складі медичної евакуаційної групи, повідомили у Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України. Вчора відбулася церемонія прощання з Павлом в Соборі Різдва Христового Православної Церкви України.

Павло народився у Вінниці. У цивільному житті він був лікарем-терапевтом. У 1997 році з відзнакою закінчив Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова. Був активним учасником Революції гідності. У 2014 році з Майдану пішов добровольцем на фронт та потрапив до лав 79 окремої аеромобільної бригади, де проходив службу на посаді начальника медичної служби батальйону. Демобілізувався у 2015 році.


 
У боях за Бахмут 48-річний Павло Загниборода проявив неабиякий героїзм і сталеву витримку. Він, як і багато інших медиків на війні, мав звичайний позивний – Док. Але людиною був незвичайною, бо не тільки сам успішно справлявся з будь-яким бойовим завданням та стійко долав труднощі, а й як лікар у потрібний момент професійно надавав бійцям допомогу, яким вселяв впевненість та надію, що все буде добре.
 

 
У Павла залишились дружина, сестра та син, який як і батько захищає Україну у складі Збройних Сил України.
 
Вічна слава і пам’ять героям!

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56