Одеська мерія виділяє 1 млн гривень на обстеження просідання дороги на узвозі Марінеско

Сьогодні на черговій сесії міської ради депутати підтримали рішення про виділення 1 млн 140 тис. гривень на обстеження спуску Марінеско та з’ясування причин просідання ґрунту. Гроші витратять на інженерно-геологічні дослідження, розрахунок стійкості схилу, облаштування свердловин для гідрогеологічних спостережень та пошук підземних порожнин. Через рух ґрунту в мерії відмовилися використовувати на маршруті Північ-Південь трисекційний трамвай “Одіссей Макс”, щоб не перевантажувати зайвий раз схил.

Депутат Петро Обухов запитав, чи мерія подаватиме до суду на підрядника ремонту узвозу Марінеско, який закінчили капітально ремонтувати у 2020 році. Роботи виконала компанія “Ростдорстрой”, яку ЗМІ пов’язують із мером Одеси.


 
На що будівельний віце-мер Олександр Філатов відповів, що спочатку потрібно з’ясувати, хто винен у цьому – неякісні роботи підрядника, будівельна фірма “Пространство”, яка викопала котлован під висотку під спуском і зараз спішно будує бетонну підпірну стіну, прорив труби “Інфоксводоканалу” або це природні геологічні природні процеси.
 

 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56