В Одеському оперному театрі відбудеться дегустація “Любовного напою”

Одна з найпопулярніших опер Гаетано Доніцетті «Любовний напій», під завісу осені, повертається на сцену Одеської опери. Це буде оновлена версія вистави, яка вперше побачила світ у 2016 році. Поновлене прочитання, що його пропонує режисерка Оксана Тараненко, доповнено «родзинками», які неодмінно помітить наш глядач. Ознакою нової версії також є її помітне «омолодження»: для багатьох солістів опери та артистів оркестру і хору вона стане дебютною. Оксана Тараненко пропрацьовує з ними мізансцени, вносить нові деталі в ігрові експозиції. Прем’єрний показ пройде під орудою диригента Володимира Врублевського.

Жителі південного курортного містечка насолоджуються приємним літнім днем. Серед них – Неморіно, який мріє відремонтувати фонтан, що давно не працює. Він закоханий в місцеву красуню Адіну. Дівчина захоплена життям кінозірок, селебрітіз і мріє про блискуче майбутнє зірки екрану. Прочитавши в інтернеті легенду про чудесний еліксир кохання королеви Ізольди, Адіна, фліртуючи з Неморіно, натякає, що якщо він знайде еліксир – вона зверне на нього свою увагу.

Наразі «Любовний напій» Одеської опери принципово відрізняється від багатьох знаних в світі його інтерпретацій. Тож глядачів чекають 17 грудня о 16:00! Квитки – https://operahouse.od.ua/events/l-elisir-d-amore/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56