Одеські лікарі пройшли курс з хімічної готовності

На базі Одеської обласної клінічної лікарні та Міської клінічної лікарні №11 представники Всесвітньої організації охорони здоров’я європейського регіонального бюро провели провели три курси дводенних тренінгів з хімічної готовності та реагування на критичні ситуації працівників закладів охорони здоров’я, повідомили у Одеській військовій адміністрації.

Одеські медики отримали теоретичні та практичні знання щодо класів і дії хімічних агентів, використання засобів індивідуального захисту, деконтамінації, а також щодо сортування та надання медичної допомоги при дії хімічних речовин на догоспітальному і ранньому госпітальному етапі.

«Участь в першому етапі навчань взяли 60 фахівців бригад Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф та 30 фахівців закладів охорони здоров’я Одеської області. У листопаді продовжено серію тренінг-марафонів з залученням населення та працівників медичних закладах первинної ланки. На даний час майже в територіальних громадах проходять навчання з підготовки медичного персоналу протидіяти хімічній, радіаційній та біологічній небезпекам» – розповіла директор Департаменту охорони здоров’я Наталія Одарій-Захар’єва.


 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56