Одеський телеграм-канал знову дискредитує ЗСУ, Зеленського та мобілізацію

Одеський телеграм-канал “Хуйова Одеса”, який модерується невідомими адміністраторами і підозрюється у співпраці з рашистами, знову відпрацював на ворожу пропаганду. Там закинули відео, в якому звинуватили ТЦК у зупинці автомобіля. Водій не хотів виходити, тому на нього робили психологічний тиск, щоб змусити вийти. Але навіть в описі відео зробили навмисне викривлення ситуації. На годиннику відеореєстратора стоїть час 23:45, але на вулиці вже немає зовнішнього освітлення – почалася комендантська година, що означає – на відеореєстраторі годинник відстав від реального часу. На відео зупинили порушника комендантської години, а не “ухилянта”, як намагаються відпрацювати адміністратори цього телеграм-каналу.

Схема співпраці “Хуйової Одеси” з російською агентурою дуже проста – робиться провокативна публікація, яка дискредитує ЗСУ або мобілізацію, а потім до коментарів залітають десятки російських ботів, які починають викривляти суспільну думку, шкодити національній безпеці тощо. Ці коментарі отримають шалену підтримку від таких же ботів, щоб був вигляд нібито “суспільної підтримки”. Допомагають їм в цьому корисні одеські ідіоти з числа колаборантів та ждунів.







Адміністрація телеграм-каналу має можливість видаляти шкідливі або ворожі до України коментарі, можуть блокувати ворожих ботів, але вони цього не роблять. Навіть навпаки, є приклади видалення коментарів тих, хто намагається протистояти російським ботам. А одні і ті ж боти постійно залишають проросійськи коментарі вже півроку. Це називається російське ІПСО (інформаційно-психологічна операція), яким “Хуйова Одеса” займається десь с восени 2023 року, коли відкрили коментарі під публікаціями. Антиукраїнські публікації з’являються не часто – декілька разів на тиждень, тому що політика каналу – максимально мімікрувати під аполітичний та місцевий канал, щоб викликати довіру.

На жаль, адміністрація каналу “Хуйова Одеса”, який допомагає російській агентурі, через свою популярність серед малограмотних та низькокультурних категорій населення, постійно отримує відео наслідків російських атак, роботи ППО тощо.

Там пропонують гроші за контент, а наше населення не думає своєю головою о наслідках злиття відео та фото, які потім можуть отримати оператори російських дронів та навідники ракет, щоб скорегувати свої удари. Тобто, це такий собі російський зливний бачок, який мімікрував під місцевий канал та постійно зливає потрібну інфу до росіян. Весь час, коли триває війна, цей канал першим публікував фото та відео ударів. На публікації було замилення, щоб відповідати “секретності”, але відео без замилення потрапляло куди треба. Зараз більшість цих публікацій видалена. Чому СБУ та Одеська військова адміністрація досі не звернулися до місцевого населення з проханням – ніяким телеграм-каналам не зливати ніякі відео та фото – це окреме питання. Війна триває також на інформаційному фронті і російський ворог дуже хитрий та підступний.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56