Одеситка познайомилась в інтернеті з чоловіком, а він її пограбував на першому побаченні

35-річна одеситка через інтернет-сервіс познайомилась з чоловіком. Зустрівшися з ним на першому побаченні вона вирішили запросити гостя до себе до дому. Але романтика закінчилася тільки чоловік попав до чужої квартири. Він швидко перетворився з кавалера на злодія – пригрозив жінці ножем та наказав віддати всі золоті прикраси. Потерпіла спробувала чинити спротив зловмиснику, але він кілька разів ударив її, а тоді зірвав з неї два ланцюжки і втік. Після чого жінка звернулась до поліції.
 

 
Менш ніж за годину співробітники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 затримали 41-річного чоловіка в середмісті, за кілька кварталів від місця скоєння злочину. У громадянина вилучили майно заявниці.
 
Слідчі повідомили фігуранту про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. – розбій, вчинений в мовах воєнного стану. Це правопорушення карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56