Одесити Барац і Хаїт, які замовчують війну, зняли кіно про прогулянку Москвою

Два одеські актори та продюсери Леонід Барац та Ростислав Хаїт випустили на російські екрани нову комедію “Прості задоволення” або “Про що говорять чоловіки 3”. Хлопці майже рік знімали фільм доки російська армія бомбить їхнє рідне місто Одесу.

За сценарієм фільму актори з театрального “Квартету І” знову зустрічаються і просто гуляють вулицями столиці держави-терориста. Окремими елементами проскакує ностальгія по СРСР – смачний пломбір у класичному стаканчику, бочка з квасом, сталінські будинки в Москві, на тлі яких гуляють вже літні чоловіки. Але у фільмі немає жодного натяку на те, яким жахливим злом стала росія і яке лихо вона завдала Україні та всім українцям. У фільмі всім гаразд, усім радісно, війни немає. Москвичам, та й усім росіянам заборонено переживати та думати про війну.

Судячи з усього, завданням фільму було заспокоїти російських глядачів – мовляв, нічого страшного не відбувається, немає жодних військових злочинів росії, немає жодного знищеного міста Маріуполя, немає Бучі, немає жахів окупації, ніяких 100 тисяч убитих у злочинній війні солдат ВС РФ та десятків тисяч мирних українців .

На превеликий жаль, Барац і Хаїт між совістю та грошима вибрали гроші. А “Прості задоволення” вийшли на третє місце у російському прокаті. До речі, на першому місці ще більш недоречний твір російського кінопрому “Чебурашка”. Народ повинен веселитися, а не засмучуватися найближчою політичною та фінансовою кризою, програною війною, убитими та пораненими за хотілки путіна. Бенкет під час чуми.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56