Одесити забувають, що зараз війна і не можуть терпіти без світла

Після вчорашнього ракетного удару по Одеській області було пошкоджено 2 об’єкти енергетичної інфраструктури. ДПЕК “Одеські електромережі” ввели у дію екстрені відключення. Учора по обіді енергетики відновили підключення об’єктів критичної інфраструктури. Світло з’явилося також у житлових будинках, які підключені до цих мереж. Для решти споживачів світло дали на короткий проміжок часу – кому ввечері, а кому тільки вранці, через 30 годин блекауту.

Другий день поспіль після ракетного удару в Одесі запроваджено екстрені відключення світла. І багато одеситів у соціальних мережах почали “штурмувати” невдоволенням і прокльонами чомусь на адресу ДПЕК, а не росії, яка вже майже року методично знищує Україну та влаштовує геноцид.

Коментатори забули, що у країні війна, що їм просто пощастило, що з Одеси не зробили другий Маріуполь. Вони не скупляться на такі висловлювання, як “терор одеситів”, “геноцид одеситів”. Висловлюють недовіру до ракетних атак, мовляв, це все неправда, вважають, що енергетики спеціально знущаються з них, а також звинувачують постачальника електроенергії у “продажу світла в Молдову”. Але найбільше людей обурює наявність світла у сусіда, який має будинок на лінії інфраструктурного об’єкта. Одесити пишуть, що у них у квартирах температура знизилася до +9…+12 градусів, їжу нема чим розігріти, немає гарячої води, не встигли зарядити гаджети.












Але може варто згадати про війну в країні і набратися терпіння? Та не працювати на пропаганду рашистів, погрожуючи мітингами? І порівнювати свої умови не лише із сусідом, у якого світло є, а й із мешканцем Маріуполя, у якого вода у квартирі замерзає? Зараз кожен мав пристосуватися до цих складних побутових умов – закупити теплий одяг, акумулятори, туристичний пальник. Зрештою для вас відкрили “Пункти незламності”.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56