Окупанти вбили 13 цивільних у Донецьку, щоб звинуватити ЗСУ

Сьогодні в обідню пору в Куйбешевському районі Донецька пролунало кілька вибухів. Як повідомляють окупаційні ЗМІ, внаслідок артилерійського удару загинули 13 людей – снаряди потрапили по зупинці громадського транспорту та будівлі магазину. На страшних кадрах видно людей, розірваних навпіл. Окупанти відразу почали знімати свої пропагандистські сюжети зі звинуваченням ЗСУ.

Єдиним вигодонабувачем цього страшного вбивства є росія, оскільки завтра в ООН почнуть розглядати геноцид українців у місті Ізюм. Росія спробує парирувати звинувачення на свою адресу таким цинічним вбивством мирних жителів зі звинуваченням української сторони. Росія заради своїх кривавих та нацистських цілей вбиває не лише українців, а й лояльних до неї мешканців окупованих територій.

Також варто нагадати, що ВСУ використовує по окупованих містах високоточну артилерійську зброю, якої немає в Росії, щоб мінімізувати людські жертви. Влаштовувати терор – це своєрідна практика армії Росії з початку війни. Світ має завтра притягнути Росію до відповідальності за всі злочини, які вона скоїла.
 
Обережно! Шокуючі кадри!

 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56