Під час виступу путіна заснула “еліта росії”

Сьогодні диктатор путін виступив перед політичною “елітою” Росії напередодні підписання “договору про входження до складу Росії” областей України. Варто зазначити, що в промовах путіна сьогодні було багато маячних заяв на межі маніакальності. Так путін заявив, що “західний світ підсаджував цілі народи на наркотики”, “захід хоче дістатися багатств Росії”, “США окупували Німеччину, Японію та Південну Корею”, “за главами держав стежать, встановлюють слідчі пристрої в їхні будинки”, “ми не хочемо, щоб у нас у Росії, замість мами та тата були батько №1,2, 3”, “на заході замість жінок і чоловіків існують якісь гендери”, “ми боремося за справедливий і вільний шлях”.

Путін вважає, що він “почав ламати західну гегемонію, і це вже незворотно”. Під такими психічно неадекватними заявами заснула половина зали, у тому числі голова ФСБ Патрушев, екс-президент Медведєв, спікер путіна Пєсков та інші відомі особи.

А ще путін не моргаючи заявив брехню – що “люди зробили свій вибір” на окупованих територіях. Всім відомо, що переважна більшість жителів в окупації залякана російськими терористами і не пішла на незаконний референдум під дулами автоматів. У найкращому разі змусили погрозами кілька десятків тисяч людей. На опублікованих відео з “голосування” видно, як укидають порожні бланки.

Також путін підписував незаконний договір з дуже невтішним виразом обличчя. Очевидно, оточення 20-ї армії в Лимані на Донеччині зіпсувало “свято” диктатору.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56