Під Одесою у ДТП загинули дві людини

Вчора увечері на трасі Одеса-Вознесенськ сталася смертельная аварія, у якій загинуло дві людини, ще двоє у важкому стані госпіталізовано. Як повідомили у поліції, попередньо встановлено, що 31-річний водій «Mitsubishi Outlander» виїхав на зустрічну смугу, щоб обігнати автомобіль «Suzuki», але втратив керування, від чого автівку почало розвертати навколо своєї осі. Легковик зіткнувся з автопотягом «MAN», що рухався назустріч, який, в свою чергу, втратив керованість і зіткнувся з «Suzuki».
 

 
Внаслідок отриманих у ДТП травм 25-річний водій «Suzuki» та 41-річний пасажир «Mitsubishi» загинули. Водія «Mitsubishi» та 33-річного пасажира «Suzuki» госпіталізували з політравмами, закритими черепно-мозковими травмами та іншими тілесними ушкодженнями. 54-річний кермувальник «MAN» не постраждав.
 
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56