Путін обдурив росіян – повістки вручають усім поспіль (відео)

Російський диктатор путін заявив у своєму відеозверненні, що в росії починається “часткова” мобілізація, яка торкнеться лише військових запасу з досвідом. Але, як з’ясувалося, на війну для знищення України та українців забирають усіх, хто проходив хоча б термінову службу – а це все чоловіки після 18 років.

Повістки роздають на вулицях піші патрулі, зупиняють машини і вручають водіям, забирають студентів із вишів. Найбільший акцент зроблено на бідні регіони, віддалені від Москви – Бурятія, Якутія та інші регіони Сибіру. Ці області росії вже страждають від зменшення населення, а тепер там взагалі не буде кому жити.

За інформацією ЗМІ з посиланням на джерела в Кремлі, путін підписав секретний указ про мобілізацію значно більшої кількості солдатів, ніж озвучені раніше цифри в 300 тис. За деякими даними йдеться про 1 мільйон солдатів. Західні фахівці вважають, що за короткий термін їх не вдасться підготувати для якісних військових дій. Багато хто стане просто “гарматним м’ясом” і це ще більше розхитає довіру до влади в росії.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56