П’яний водій без водійських прав тікав від поліції, перевернув авто та потрапив у лікарню

На Одещині в Кодимському районі водій автомобіля ВАЗ їхав по дорозі, коли на зустріч йому попався автомобіль патрульної поліції. Раптом ВАЗ різко розвернувся і на великій швидкості почав тікати від поліції, почалася гонитва. Поліцейські декілька разів наказали зупинитися, але водій продовжував тікати.

На польовій і мокрій дорозі водій втратив керування та перевернув автомобіль, якій зазнав значних пошкоджень. В ДТП постраждав сам водій та його пасажир – їх госпіталізували. Вже в лікарні у водія відібрали проби на алкоголь, які виявились позитивними.

На водія складені адміністративні матеріали за 5 статтями: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ч. 1 ст. 126 (керування ТЗ без відповідних документів на право керування таким ТЗ), ч. 5 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів на право керування таким ТЗ повторно протягом року), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження ТЗ) та ст. 122-2 (невиконання вимог поліцейського про зупинку ТЗ) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правопорушнику загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56